Vision1

 “Lykke er at være tilfreds med det, du får – og succes er at få det, du ønsker.”
-Vision 1

STRATEGISK OG PERSONLIGT…

…Vision1 udvikler virksomheder og mennesker

Virksomhedsrådgivning
Vision 1 skaber, fornyer, formulerer og kommunikerer virksomhedens strategiske udvikling i samarbejde med din virksomheds ledelse.

Lederudvikling
Vision1 giver dig som leder større bevidsthed om dine opgaver og roller. Vi udvikler også potentialet hos kommende ledere.

Salgstræning
Vision1 øger medarbejdernes fokus på salg, service og kvalitet.

Personlig udvikling
Alle uddannelser i Vision 1 bygger på menneskeforståelse. De indeholder øvelser og værktøjer, som giver personlig indsigt og udvikling i både arbejdsmæssig forstand og rent personligt.

Virksomhedsstart
Vision1 har mange års erfaring med virksomhedsstrategi, ledelse og personligt salg, som iværksættere kan drage nytte af. Vi kan give præcis den rådgivning, nye virksomheder mangler for at etablere sig på markedet og få succes!

Vision og filosofi

… Din virksomhed skal have succes!

Min vision er at hjælpe mennesker til et bedre liv og hjælpe virksomheder til et bedre liv med økonomisk vækst.

– Din virksomheds succes er afhængig af en klar vision, strategi og målsætning for virksomhedens udvikling og indtjening. At dine ledere og medarbejdere forstår og bakker op om visionen, strategien og målene. At de har succes med det, de arbejder med.

– Dine lederes succes er afhængig af, at de kan leve op til markedets og kundernes krav og udfordringer. De skal være fuldt klar over deres rolle som leder i fremtiden.

– Dine medarbejderes succes er afhængig af, at de yder deres bedste og hele tiden udvikler sig.

– Din personlige succes er, at du fortsat udvikler dig personligt og har gennemslagskraft til at kunne opstille arbejdsmæssige og personlige mål – og nå dem!

Vision1 viser vejen!

Ring nu på 40 57 44 40 og få en uforpligtende telefonsamtale.