Personlig rådgivning

MODGANG ER OGSÅ MULIGHEDER

Livet er en lang udvikling – en udvikling, der indimellem kan gøre grueligt ondt. Det er en ringe trøst, når vi er midt i en dyb krise, at få at vide, at der nok er en mening med det. Visse kriser er umiddelbart pludselige, meningsløse og ubærlige. Andre kriser er langsomt opstået gennem længere tid på grund af, at vi gentager vores fejltagelser og hænger fast i ubevidste mønstre. Men lige meget hvor slemt det er, så kan vi gøre noget ved det. Der er en vej frem gennem selv den værste krise.

Undervisning i selve livet
Vision 1 tror på, at fremtidens virksomhed er meget mere medmenneskelig – ja, nærmest spirituel. At den i langt højere grad tager ansvar for at støtte og udvikle medarbejderne på det personlige plan. Vision 1 arbejder allerede helt bevidst med personlig rådgivning og livsstrategier. Mange års erfaring med personlig udvikling af mennesker i alle slags situationer har givet en uvurderlig indsigt i menneskets sind.

Erik A. Wilk har uddannet sig i NLP og spirituel terapi, og arbejder med personlig rådgivning for mennesker, der har brug for en dybere selvindsigt eller har så ondt i sjælen, at der simpelthen må og skal løsnes op. En reel og ærlig interesse for det enkelte menneske gør den personlige rådgivning til en form for undervisning i livssyn og selve det at leve.

Gennem gensidig sparring og problem-terapi, finder vi ind til de negative mønstre, der har lagret sig i kroppen ofte mange år tilbage. Kroppen genkalder sig situationen og følelsen, og skal derefter give slip én gang for alle – både intellektuelt og følelsesmæssigt. Stenen forsvinder fra hjertet, og smerten forvandles til noget dynamisk og udviklingsskabende.

Har du brug for at få ryddet op i sjælen og få en anden indfaldsvinkel til livet?

Så kontakt Erik A. Wilk, Vision 1, tlf.: 40 57 44 40 eller udfyld formularen på kontaktsiden.